Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,2
285 commentaren van in totaal 285 beoordelingen
Anoniem
29/11/2017
10

Goede service en persoonlijk contact zeeer belangrijk

D.Tijsterman (Amstelhoek)
29/11/2017
10

zeer goede dealer omt zijn afspraken na en werken secuur

P. J. Moolenaar (Noordwijk)
22/11/2017
9

Eerlijk en betrouwbaar

Niek Westerbos (Ter Aar)
10/11/2017
9

Top service, je wordt altijd vriendelijk geholpen en er wordt met je meegedacht.

Anoniem
02/11/2017
9

Vriendelijke, betrouwbare garage

Anoniem
01/11/2017
10

Het is een famiebedrijf dat vanaf het eerste moment vriendelijk en betrouwbaar over kwam. De reparaties worden goed en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. De wachtruimte is prettig en de aardige medewerkers doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

Jan Wierda (Lisse)
01/11/2017
10

Wij hebben 2 Toyota's gekocht bij van der Geest (al ligt het bedrijf ca 20km van ons vandaan). Wij komen steeds weer terug omdat de service perfect is en ze er elke keer weer in slagen om de afhandeling professioneel en persoonlijk te maken.

Dhr M.H. van Dam
06/09/2017
10

De garage en personeel is deskundig, behulpzaam.Vriendelijk en service minded.Kortom een top garage

Jan Houdijk (Westkanaalweg 82 in Ter Aar.)
31/08/2017
10

leveren goed werk, komen afspraken na en de service zijn goed. We zijn al 50 jaar trouwe klant, dat zegt genoeg.

Rinus Groenendijk (Nieuwkoop)
27/07/2017
10

Kleine garage, goede uitleg en erg vriendelijk met een rekening die meeviel, ik heb veel vertrouwen in deze garage.

Anoniem
17/07/2017
8

Zeer goede dealer

Anoniem
12/07/2017
9

Bekwaam, behulpzaam en zeer vriendelijk personeel.
De facturen zijn, naar mijn weten ,niet oneerlijk opgesteld.
Wat wel mijn ervaring is bij andere dealers

Max Lehmann (Ter Aar)
30/06/2017
10

Het is een hele goede fijne garage waar vakmensen werken.Ze zijn heel duidelijk met hun antwoorden.
En ze zijn voor mij heel beleeft.

Dhr E.W. Kölker (Alphen aan den rijn.)
26/06/2017
10

ik ben zeer tevreden over deze garage.

mary (alphen aan den rijn)
14/06/2017
10

zeer klantvriendelijk, gratis leen auto en zoeken altijd naar een goede oplossing

w. broekhuizen . (mijdrecht)
09/06/2017
10

ik ben al meer dan 40 jaar klant , naar volle tevredenheid.

Anoniem
08/06/2017
10

Het is een garage waar je gerust naar toe kunt gaan. Je word daar goed en vlot geholpen door personeel met kennis van alle zaken

Anoniem
07/06/2017
8

personeel vriendelijk, goede informatie

Tersteeg' (Zevenhoven)
18/05/2017
7

Netjes geholpen door iedereen

Anoniem
17/05/2017
8

vriendelijk personeel, en je bent er klant

Tonny van Beijeren (Ter Aar)
10/05/2017
10

We worden zeer vriendelijk en correct geholpen

Anoniem
03/05/2017
9

Vriendelijke, betrouwbare en vakbekwame medewerkers die vragen snel en adequaat beantwoorden.

Anoniem
03/05/2017
10

Prima communicatie en service

Anoniem
26/04/2017
9

De verkoper weet overal wat van is een goede voor het bedrijf

Dirk Tijsterman (Amstelhoek)
20/04/2017
10

komen alle afspraken na zijn vriendelijk en correct klopt gewoon altijd

Anoniem
19/04/2017
9

De dealer is betrokken bij de klanten en denken mee.

Toon van den Hooren (Nieuwkoop)
18/04/2017
10

Goede service, betrouwbaar en prettig contact

Frans Mourits (Ter Aar)
13/04/2017
8

Het is vertrouwd en we komen er al jaren!

Dhr. H. Brouwer
12/04/2017
10

klantgerichtheid zeer goed, houdt zich aan afspraken, betrouwbaar, vriendelijk personeel

j van amsterdam (nieuwkoop)
12/04/2017
7

zeer tevreden

Piet Berkhout (Alphen aan den Rijn)
12/04/2017
9

In een prettige omgeving zonder enige poespas wordt hier jouw auto vakkundig onder handen genomen.
Heb geen enkele kanttekening te plaatsen; prijs /prestatie volledig in harmonie.

Anoniem
05/04/2017
9

Behulpzaam en netjes

Anoniem
30/03/2017
8

prima bedrijf met prettig en vriendelijk personeel.
er wordt altijd goed geluisterd en indien mogelijk voor een prima oplossing gezorgd

Anoniem
23/03/2017
10

Vakkundige garage met aandacht voor de klant

Anoniem
23/03/2017
9

Goede dealer met kennis van zaken. de klant staat hier nog voorop met een persoonlijke benadering.

Anoniem
23/03/2017
8

prettige zaak goede voorlichting en service

Bert Molenaar (Aarlanderveen)
23/03/2017
8

Het is een positief en attent bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar. Bij deze grote en dure reparatie (vernieuwen Turbo) voor de tweede keer.( Eerste keer in Italië tijdens een vakantie (km stand177.192) en nu voor de tweede keer (km stand 257.607) ) werd mij door de eerste monteur perfect uitgelegd hoe een turbo werkt en met name hoe belangrijk de smering daar van is. En welke risico's je boven het hoofd hangen. Na de reparatie heb ik de betreffende foto's bekeken (verstopte oliezeef en black sludge).
Ik heb op internet naar informatie gezocht en ben mij rot geschrokken. Regelmatig vervangen van de carter pan( en zeker bij de eerste kapotte Turbo) zou deel uit moeten maken van het protocol. Ik verstuur heden daarover een brief aan Toyota Nederland Louwman &Parqui B.V

Anoniem
09/03/2017
10

Een prima bedrijf waar aardige maar vooral bekwame mensen je altijd vriendelijk ontvangen.

M.Jansen (Ter Aar )
08/03/2017
10

Zeer klantvriendelijk en de service is van hoog niveau.

C.M.A. van Egmond (Alphen a/d Rijn.)
22/02/2017
10

Het is een goede garage waar je nog een praatje kunt maken met alle medewerkers, en er wederzijds begrip is voor elkaar.

leon pothoff (almere buiten)
14/02/2017
8

de service is op en top goed

Clemens van den Helder (Nieuwkoop)
25/01/2017
8

Goede service, klantvriendelijk, goede communicatie.

Henkjan van Halen (Alphen aan den Rijn)
29/12/2016
9

Persoonlijk vind ik dit een top garage met vriendelijk en heel bekwaam personeel. Kom er graag en heb er altijd een goed gevoel bij. Ben er al meer dan 10 jaar klant en wat mij betreft blijft dat zo.

Rob Holtslag (Alphen aan den Rijn)
22/12/2016
9

Vriendelijke mensen, goede afhandeling, prettige sfeer. Kan altijd even terecht voor advies of een kleine reparatie. Besteden veel panda hun klanten, etc. etc

dirk van den hoogenband (den haag)
14/12/2016
10

zeer goede service en aardige mensen

Piet Berkhout (Alphen aan den Rijn)
14/12/2016
9

Deskundigheid , het vaste team in de werkplaats , geen bla ,bla en prima gastvrijheid steken met kop en schouders er boven uit. Daarbij is een prijs/prestatie ook goed in verhouding.

Anoniem
01/12/2016
10

Al meer dan 40 jaar uitstekende ervaringen. Is de rit Alphen Ter Aar meer dan waard.

Dhr. J. Van der Kwartel (Leiden)
30/11/2016
9

Zeer deskundige eigenaar dit samen met zijn uiterst deskundige, vriendelijke monteurs die vooraf de nodige en wenselijke werkzaam en eventuele kosten met je bespreken!

J Wierda (Lisse)
30/11/2016
10

Wij hebben een Rav4 en een Yaris. Wij reizen graag 15 km per beurt omdat wij de deskundige en persoonlijke service bijzonder op prijs stellen

Wouter Deelen (Leiderdorp)
23/11/2016
9

betrouwbaar, afspraak worden nagekomen, altijd service gericht, je bent klant/relatie, geen nummer

Jan Akerboom (Roelofarendsveen.)
18/11/2016
9

Betrouwbare uitstraling van de medewerkers en zeer klantvriendelijk ontvangst bij de receptie.

Anoniem
10/11/2016
10

Ik heb geen verstand van auto's en vind het belangrijk dat een garage daar geen misbruik van maakt. Bij deze garage voel ik me serieus genomen en vertrouwd.

Piet Berkhout (Alphen aan den Rijn)
19/10/2016
10

vriendelijkheid en deskundigheid gaan daar hand in hand

ruud weijts (Ter Aar)
19/10/2016
8

zeer prettige ontvangst.
Deskundig personeel.
Denken ook zakelijk met je mee.
Ik ben zeer tevreden ook omdat het een klein bedrijf is en de klanten persoonlijk kent.

Toon van den Hooren (Nieuwkoop)
12/10/2016
10

betrouwbaar en goede service

Arie van Dam (Rijnsaterwoude)
29/09/2016
10

Ik ben erg tevreden over de benadering. Het onderhoud wordt altijd goed uitgevoerd

Anoniem
22/09/2016
10

Goed garagebedrijf waar SERVICE en KLANTVRIENDELIJK met hoofdletters word geschreven.

Anoniem
19/09/2016
10

goede service, betrouwbaarheid

CLH VAN DEN BERGE (NIEUWKOOP)
14/09/2016
10

Alles is goed van 4 nieuwe auto.s tot alle onderhouds werkzaam heden. bij de verkoop was alles al in order alle afspraken na ge komen

Fleur Groenendijk (Alphen)
05/09/2016
10

Klantvriendelijk, servicegericht, denken in oplossingen. Altijd geïnteresseerd

Anoniem
31/08/2016
10

Vakkundig. Geen verrassingen. Meedenkend. Fijn contact. Prima garage.

Jan Houdijk (Ter Aar)
31/08/2016
10

Je wordt altijd keurig behandeld, voor spoedgevallen zullen ze altijd proberen tijd vrij te maken en de sfeer is altijd vriendelijk.
we mogen best trots zijn op zo een bedrijf in onze gemeenschap.

Anoniem
24/08/2016
9

Tis gewoon een eerlijk dealer waar ik altijd klantvriendelijk wordt behandeld.

D.J.Tijsterman (Amstelhoek)
18/08/2016
10

Uitstekende service en prima behandeling door het personeel

Gert Jan Angenent (Putten)
18/08/2016
9

Gemaakte afspraken worden goed nagekomen, er wordt meegedacht met wensen en mogelijke oplossingen bij problemen. Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden vakkundig en effectief uitgevoerd. Al met al een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Anoniem
29/07/2016
9

Zeer klantvriendelijk. We komen al jaren met plezier onze auto keuren en onderhouden.

Anneke vd Meer (OudeWetering)
27/07/2016
9

10:is erg hoog

Jan van Zonneveld (Alphen aan den Rijn)
20/07/2016
10

Goede service, persoonlijke benadering en kundig personeel!

Marianne Visser (Ter Aar)
06/07/2016
10

Altijd uitstekende dienstverlening. Vriendelijk, attent en bekwaam personeel. Top!

Rik Hofman (Ter Aar)
30/06/2016
9

vriendelijk, betrouwbaar, vakkundig

E.W. Kölker (Alphen aan den rijn)
22/06/2016
10

de wijze waarop ik werd geholpen stemt me zeer tevreden

Anoniem
15/06/2016
9

Bij vd Geest is er altijd kundig personeel aanwezig die je vlot en goed te woord staan. Voor mij is de prijs kwaliteit verhouding gewoon goed.

Bert Renting (Nieuwkoop)
15/06/2016
9

Toyota is een zeer betrouwbare auto en het is een zeer goed garagebedrijf!

Jan en Suze Houdijk (Ter Aar.)
08/06/2016
10

je wordt eerlijk, correct en betrouwbaar behandeld en de sfeer is altijd prima

W.M. Pieterse (Nieuwveen)
08/06/2016
9

mbt beheer en gebruik: klantgericht en op het moment van een storing onmiddellijk actie
mbt verkoop: geen 'aandringen' op aanschaf van voor mij niet belangrijke zaken/accessoires of pakketkeuzes

Anoniem
02/06/2016
10

De onderhoudbeurt is keurig afgehandeld.
Er is persoonlijke aandacht.
Extra aandacht voor kleine facetten, waardoor ik altijd met een positief gevoel de garage verlaat.
Ik ben erg tevreden.

Dhr.N.W.Verouden (Nieuwveen)
02/06/2016
10

Goede afhandeling van de werkzaamheden, zowel in de werkplaats als aan de balie.

Ria Ruigrok van de Werve-Overmeer (Zevenhoven.)
01/06/2016
9

Voor de goede servers.en duidelijkheid en betrouwbaarheid .

Anoniem
18/05/2016
10

Eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk

W.E. Smit (Alphen aan den Rijn)
13/05/2016
9

Vanaf het begin (2015) heeft automobielbedrijf ons voortreffelijk geholpen zowel bij de APK keuringen
als bij het jaarlijkse onderhoud.
Vooraf werd ons medegedeeld wat de prijs zou worden en bij APK keuringen werd eveneens van te voren gemeld
wat gerepareerd moet worden.

Anoniem
04/05/2016
8

Zeer net en klantvriendelijk bedrijf. Je wordt er als mens behandeld en niet als nummer

Harry van Dijk (Schagen)
04/05/2016
10

Betrouwbare, prima vakmensen.

jan dongelmans (alphen a/d rijn)
04/05/2016
10

alles op tijd, wachten is niet erg, lectuur zat, koffie is goed, en de kwaliteit van de evt. reparatie is hoog

Anoniem
29/04/2016
8

een zeer tevreden klant

Anoniem
29/04/2016
9

Klantvriendelijkheid en correcte afhandeling van de reparatie c.q onderhoud service beurt

Toon van den Hooren (Nieuwkoop)
29/04/2016
10

prettig contact en goede service

Wilbert de Jong (Alphen aan den Rijn)
29/04/2016
10

Een dealer waar de klant met alle egards behandeld wordt.

A. de Vries (Alphen a/d Rijn)
20/04/2016
9

Goede service.
Vriendelijke medewerkers.
En luisteren goed.
Kom er al 46 jaar bij deze firma.

Anoniem
14/04/2016
8

Ja lekker dichtbij huis en je auto wordt op tijd gekeurd

Arie Esveld (Ter Aar)
06/04/2016
8

Prettige mensen en correct uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr.P.Visser (nieuwkoop)
06/04/2016
9

klant vriendelijkheid, goede afspraken , de auto op tijd klaar, overleg als er extra werk is,

Anoniem
30/03/2016
9

Prima dealer prettig personeel bij zowel de receptie als werkplaats. Erg klantvriendelijk /-gericht. Zeker persoonlijk benadering zowel aan de telefoon als aan de balie.

J. van der Ven (Alphen aan den Rijn)
30/03/2016
8

alles verloopt altijd soepel en naar tevredenheid

Raymond Daniëls (Alphen a.d Rijn)
30/03/2016
9

Betrouwbaar, rij al jaren zonder storingen tussen de beurten

Wouter Deelen (Leiderdorp)
30/03/2016
10

Afspraken worden nagekomen, met de klant wordt goed overlegd, er is contact tussentijds met de klant, je weet waar je aan toe bent. Rijdt daar graag een twintig kilometer voor om!.

J. Boere (Nieuwkoop)
23/03/2016
9

Wij kopen en laten onze auto al meer van 25 jaar onderhouden door deze dealer en zijn nog steeds zeer te spreken over hun service en klantvriendelijkheid.

W.Visser (Waddinxveen)
14/03/2016
9

correcte en klantvriendelijke behandeling

D.van Beelen (Nieuwkoop)
09/03/2016
9

Klantvriendelijk.Perfecte auto, Goede en snelle reparatie. Vakbekwaam personeel, Goede voorlichting over het probleem. Denken constructief en oplossingsgericht mee.

Mevr. Holtslag (Alphen aan den Rijn )
09/03/2016
10

Een prettig en persoonlijk contact, goede service en prima afhandeling. Als je bijvoorbeeld belt weten ze meteen je kenteken te noemen.

Anoniem
03/03/2016
9

Keurig te woord staan en een perfecte service en hebben tijd voor de klant.

Jerry Sjardin (Alphen aan den Rijn)
24/02/2016
9

De klant ie geen nummer het voordeel van een kleinere garage

Coen Obbema (Nieuwkoop)
19/02/2016
9

Goede service en persoonlijke benadering voelt heel vertrouwd

Anoniem
15/02/2016
10

Deze dealer weet wat de klant wil en kent zijn klant , afspraak is afspraak.

Corrie van Buuren-Overvoorde (Ter Aar)
10/02/2016
10

Prima werk geleverd en alles volgens afspraak.

Anoniem
28/01/2016
10

Bedrijf met een klantvriendelijke uitstraling en zeer servicebereid !

Anoniem
27/01/2016
9

goede service en vlotte afhandeling van deze service

ad hartman (alphen aan den rijn)
13/01/2016
10

ik kreeg voeger ook een tien als ik alle sommen goed had

AJN Hijdra (TerAar)
06/01/2016
9

omdat ik een tien en beetje over dreven vindt.

Ineke Kooistra (Nieuwkoop)
06/01/2016
10

Prettige sfeer, leuke mensen, goeie service.

Anoniem
23/12/2015
8

mij Keurige ontvangst, netjes te woord gestaan, was blij dat zij mij snel wilde helpen.
Maar helaas de storing is niet verholpen.

Corina van der Loo (Ter Aar)
23/12/2015
9

Goede service, betrouwbare mensen, dichtbij huis.

Niek Westerbos (Ter Aar)
16/12/2015
8

flexibele dealer, peroonlijke benadering en servicegericht.

Henkjan van Halen (Alphen aan den Rijn)
14/12/2015
9

Fijne medewerkers, en wordt prima geholpen. Goede service!

Jan van zonneveld (Alphen aan den rijn)
10/12/2015
9

Een prettige, kleinschalige garage met een persoonlijke benadering.

J.F. v.d. Kwartel
10/12/2015
9

Zeer klant vriendelijk, vakkundige eigenaar en geweldige monteurs, nemen tijd voor je vragen en lossen alle eventuele problemen op.

Anoniem
09/12/2015
7

Correcte en persoonlijke mensen

Yvonne Hartgers (Leiden)
07/12/2015
10

Deze Toyota dealer is behulpzaam, denkt met je mee en levert goed werk af!

Dhr Henk Heijthuijsen (Alphen aan den Rijn)
02/12/2015
9

Bij van de Geest vind je vriendelijk en hulpvaardig personeel. Met een Toyota in onderhoud bij van de Geest is het erg plezierig en zorgeloos autorijden!

Anoniem
30/11/2015
8

Het kan altijd beter, daar moet dus ruimte voor zijn, vandaar een 8.

Anoniem
26/11/2015
9

Garage met kennis van zaken en interesse in klant.

Dhr. J.M. De Jong (Alphen aan de Rijn)
26/11/2015
10

Omdat ik me geen betere service kan voorstellen en dit al vele jaren.

Rob Holtslag (Alphen aan den Rijn)
26/11/2015
8

Klantvriendelijk
Deskundig
directe hulp en informatie
Prettige mensen

David (Alphen aan den Rijn)
25/11/2015
10

Kom al bijna twintig jaar bij dit bedrijf. Prettige garage met super service en erg klantgericht!

Marianne Visser (Ter Aar)
19/11/2015
10

Deze dealer levert goede auto's en een zeer goede service. Zeer tevreden over de dienstverlening van zowel receptie als garage. Klantvriendelijk.

Mevr. ter Brugge (Koudekerk a/d Rijn)
19/11/2015
10

Omdat wij er altijd vriendelijk, goed en tot volle tevredenheid geholpen worden.

C.G.Theuns (Ter-Aar)
18/11/2015
9

voor zijn zeer goede service .

Jaap Walraven (Alphen aan den Rijn)
12/11/2015
10

Men is vriendelijk en behulpzaam en prettig in de omgang. Voor mij een vertrouwd adres.

Mevr. Mourits (Ter Aar)
12/11/2015
10

Eerlijke garage en goede verzorging als je even moet wachten tot de auto klaar is.

Anoniem
11/11/2015
9

ben tevreden

Anoniem
11/11/2015
9

Kundig en geinteresseerd personeel dat zijn klanten kent en waardeert.

Anoniem
11/11/2015
9

Kundig en geinteresseerd personeel dat zijn klanten kent en waardeert.

P.K.Kalf (de Kwakel)
09/11/2015
9

eerlijkheid, openheid en directheid op alle fronten zowel vraag als antwoord

Anoniem
04/11/2015
10

Al vele jaren prima service

Dirk Tijsterman (Amstelhoek)
03/11/2015
10

Garage v.d.Geest komt altijd zijn afspraken na en geeft een uitstekende service.

Anoniem
28/10/2015
9

Goede service. Auto werd gehaald in de ochtend en even na 6 uur weer door de medewerker afgeleverd. Auto rijdt als een zonnetje en ook waren er niet meer kosten dan de vooraf afgesproken! Tot over een jaar voor de reguliere beurt!

Anoniem
26/10/2015
9

klantvriendelijk, zeer goede kennis van de motoren. service gericht. prijs/kwaliteit verhouding is goed.

A den Dulk (Zoetermeer)
21/10/2015
9

Ik was al klant bij de vader van de dealer en heb in al die jaren een hechte relatie met de Familie opgebouwt
Ook na mijn pesionering ben ik Toyota blijven rijden .ik moet 40 Km rijden om naar Ter Aar.te komen, maar ik vind het de moeite waart,

Anneke vd Meer (OudeWetering)
21/10/2015
9

Goed geholpen lekker koffie gedronken

Anoniem
21/10/2015
9

Prima garage, ik heb geen enkele klacht van welke aard ook.

Anoniem
14/10/2015
8

Persoonlijke service en vriendelijke mensen.

J. Pieterse (Nieuwkoop)
14/10/2015
10

Uitermate tevreden

Dhr. J.D.Zoutman (Alphen a/d Rijn)
07/10/2015
10

uitstekende behandeling.
Keurig uitgevoerde werkzaamheden

Ron Brouwer (Woubrugge)
07/10/2015
9

Pesoonlijke en goede service

Ferry van Es (Oude Wetering )
28/09/2015
9

prima, bedrijf met eerlijk personeel. altijd goede adviezen en nette prijsopgaaf. ook de leenauto is jong en netjes.

C.a.van der Hoorn (Ter Aar)
23/09/2015
9

Omdat we altijd Tevreden zijn met alles

Gerard den Elzen (Nieuwkoop)
23/09/2015
8

goede service erg klantvriendelijk

Anoniem
16/09/2015
8

Vriendelijk en snelle behandeling

gerda lammerse (ter aar)
16/09/2015
10

tevredenheid

Marcel van Klink (Rijnsaterwoude)
11/09/2015
8

Dealer voldoet aan de verwachtingen. Fijne en gemoedelijke sfeer.

Peter de Boer (Amstelveen)
11/09/2015
10

Service, vriendelijkheid en geboden inruilprijs

Anoniem
26/08/2015
8

Zijn altijd vriendelijk. Doen hun best om de klant tevreden te stellen.

Dhr. R. Mank (Langeraar)
19/08/2015
10

De medewerkers zijn vriendelijk, eerlijk en oprecht. Ze geven een goed advies op maat en bespreken de daaruit voortkomende kosten van te voren. Het polijsten van een lak beschadiging is niet eens in rekening gebracht, puur als service om weer een mooie, veilige en goed onderhouden auto de weg op te sturen.

Groenendijk (Nieuwkoop)
13/08/2015
9

Eerlijk en duidelijk

Anoniem
11/08/2015
10

goede service. personeel weet waar ze over praten.

Anoniem
03/08/2015
9

Betrouwbare dealer die bereid staat voor de vragen van de klant.

Anoniem
29/07/2015
9

Je wordt vriendelijk ontvangen.Je voelt je welkom.Men neemt de tijd om je vragen te beantwoorden.Ze kennen je bij naam.

B. en C. van Kempen (Ter Aar)
27/07/2015
8

ben tevreden

Bouwmeester (Ter-Aar)
27/07/2015
9

Prima servise en onderhoud

Anoniem
22/07/2015
8

Uitstekende service en altijd op de hoogte van de status van mijn Toyota.

Clemens van den Helder (Nieuwkoop)
22/07/2015
8

Goede service. Vlot geholpen en niet moeilijk een afspraak te maken. Onderhoud wordt altijd netjes uitgevoerd.

Ed en Sonja Gijsman (Alphen aan den Rijn)
15/07/2015
10

Zeer kundige medewerkers. Klantvriendelijk. We zijn geen nummer.

Anoniem
06/07/2015
10

Het is een betrouwbaar adres en je krijgt er een eerlijk advies.

A.W.A.P. Bouman (Alphen aan den Rijn)
06/07/2015
6

het bedrag dat berekend wordt voor een kleine beurt vind ik vreemd hoog. 50 cm remleiding wordt berekend met € 50,- wat betekent een prijs van € 100,= per meter. dat vind ik onzinnig veel, hoewel het "getrokken koper"lijkt te zijn. Er is geen specificatie van arbeid - werkplaatstarief en onderdelen.

Anoniem
25/06/2015
9

De medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk, klant gericht , snel in het uitvoeren van hun werkzaamheden en goed in het werk wat ze leveren. Ik heb mijn 1e auto hier gekocht 6 jaar geleden en ik ben nog steeds erg enthousiast over de auto en de service die geleverd word.

Anoniem
17/06/2015
10

Wij en onze twee zoons zijn zeer tevreden over deze dealer, er is altijd goed contact en er wordt nooit zonder overleg iets gerepareerd aan onze auto. Het personeel is allemaal even vriendelijk.

Bert renting (Nieuwkoop.)
17/06/2015
9

Een zeer goede garage met deskundig personeel en niet duur!

Mw. G. van Koert (Nieuwkoop)
17/06/2015
10

Vriendelijk en deskundig personeel

Simon Dompeling (Utrecht)
17/06/2015
8

Fijne mensen en goede service. Mijn auto krijgt zijn beurt en ondertussen kan ik rustig doorwerken in de wachtkamer. Kosten van het onderhoud zijn laag en voorspelbaar.

Yvonne Hartgers (Leiden )
03/06/2015
9

Klantgericht, transparant en duidelijk over wat er moet gebeuren. Ze denken ook met je mee.

Anoniem
27/05/2015
8

goed

Anoniem
20/05/2015
7

Vriendelijk, netjes verzorgd ,goed duidelijke beschrijving en een nette werkplaats.

Dhr. H.van Dijk (Alphen aan den Rijn)
20/05/2015
10

Betrouwbaarheid , vriendelijkheid , kennis van zaken , altijd positief meedenken met de klant.
De baas kent z'n klanten goed.

Rob Holtslag (Alphen aan den Rijn)
20/05/2015
10

Goede zorg, Vriendelijke mensen, Helpen dirk, Goede voorlichting etc.

Susan (Gouda)
20/05/2015
10

Zij staan altijd voor je klaar en helpen je netjes! zeer klantvriendelijk!

Mevr.W.Tijsterman Jansen (Amsterhoek)
18/05/2015
10

Prima ontvangst en komt alle afspraken na

Aernout Breebaart (Alphen aan den Rijn)
13/05/2015
10

Perfecte service. Afspraken op tijd etc. In een woord: perfect

Anoniem
13/05/2015
9

KlantvriendelijkHeidi

Anoniem
13/05/2015
9

klantvriendelijk, goede service

Anoniem
13/05/2015
10

Goeie service en prima prijs kwaliteit verhouding

Harry van Dijk (Schagen)
13/05/2015
10

Prima monteurs, kom hier al jaren. Voelt als thuis komen, vertrouwd.

W.Hoogstrate
13/05/2015
10

Betrouwbaar.
redelijke prijzen vaak lager dan verwacht.
Komen afspraken na.
Doen vaak wat extra's

Anoniem
06/05/2015
10

Goeie service en prima prijs kwaliteit verhouding

joke de heij (alphen aan de rijn )
04/05/2015
9

Werken Prettige mensen en de service is uitstekend

Anoniem
29/04/2015
10

heel tevreden

L. Odijk (Alphen aan den Rijn)
29/04/2015
10

Prima bedrijf. service gericht, prima mensen, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Arie Esveld (Ter Aar)
09/04/2015
9

Rekening keurig gespecificeerd en een berichtje toen de auto weer gereed was.

Anoniem
08/04/2015
10

Aardige mensen, vriendelijk ook voor vrouwen, voelt heel gastvrij.

Anoniem
08/04/2015
8

Vriendelijke ontvangst met koffie en kundige monteurs aanwezig.

Leen B. Noort (Zoetermeer)
08/04/2015
10

Ze zijn vriendelijk, ter zake kundig, niet beroerd om dingen uit te leggen en niet onbelangrijk een zeer schappelijke prijs. Ze hebben geen Euro tekens in hun ogen als je binnenkomt.

Anoniem
07/04/2015
9

Goede service, vriendelijk personeel, geen wachttijd

P.Meijer (Amstelhoek)
07/04/2015
10

het is een goede en eerlijke garage waar je heel goed behandelt wordt en waar ik nog nooit het gevoel heb gehad dat ik belazert wordt.

Anoniem
30/03/2015
8

Ben zeer tervreden op mijn garage

dhr. J. Pop (Alphen aan den Rijn)
26/03/2015
10

Ik zeg maar zo: je koopt niet alleen een auto, maar ook een garage.
Ik heb de afgelopen 20+ jaar uitstekende ervaringen met deze dealer.

Anoniem
25/03/2015
8

betrouwbaar en kosten beurt zijn redelijk

Anoniem
25/03/2015
9

Hele prettige en vakkundige dealer. Zeer klantgericht!! Je gaat er met een "big smile" de deur uit.
Dit geldt zowel voor de receptionist/ verkoper als voor het overige personeel dat hier werkt.

Anoniem
18/03/2015
9

Goede service
en je kan altijd terecht

jan dongelmans (alphen a/d rijn)
18/03/2015
10

snelle hulp, kon wachten met koffie, en prima gerepareerd en de kosten vielen mee

Arnold (Nieuwkoop)
17/03/2015
9

Super service. Doet wat wordt afgesproken en communiceert goed.

Erna (Zwammerdam)
11/03/2015
10

Je kunt er op elk moment terecht en wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Bob van der Horst (Alphen a/d Rijn)
10/03/2015
8

Ik ben tevreden.

Anoniem
04/03/2015
10

Super klantvriendelijk en denken altijd met je mee

Guus Bensbach (Zevenhoven)
04/03/2015
10

Vriendelijk, coöperatief, deskundig, professioneel, pro-actief en net zo betrouwbaar als mijn Toyota.

Anoniem
25/02/2015
9

klantvriendelijk, altijd tijd om de eventuele klacht aan te horen, goede bezetting van de receptie, dus geen lange wachttijd

P J M Egberts (Nieuwveen)
23/02/2015
8

duidelijke en vriendelijke behandeling

Buck van Nierop (Nieuwveen)
19/02/2015
9

omdat alles verder goed is verlopen zoals gewoonlijk alleen viel de rekening mij erg tegen 347 euro voor een normale beurt zonder extra's

Anoniem
18/02/2015
7

Correcte afhandeling.

M. Soeterbroek (Alphen aan den Rijn)
18/02/2015
9

Uitstekende dealer, vriendelijk, kennen hun klanten, eerlijke rekening.

Anoniem
12/02/2015
9

Klein schalig dorpse service ons kent ons.

Anoniem
28/01/2015
9

Klantvriendelijk. Goede service

Anoniem
28/01/2015
10

Afspraak is afspraak. Koffie met een krantje. Kundig personeel. Klantvriendelijk.

Heijthuijsen (Alphen aan den Rijn)
21/01/2015
9

De garage heeft zeer vriendelijke medewerkers, die hun klanten zelfs bij naam kennen. De monteurs vinden altijd een goede oplossing voor elk probleem dat je als klant noemt. Altijd weer zorgeloos rijplezier als je bij van de Geest bent geweest!

Arie van den Ent (Koudekerk aan den Rijn )
05/01/2015
9

je wordt goed gehopen

Adri en Ingrid Zuijdervliet (Huizen)
19/12/2014
9

Prima dealer! Komen er al vanaf 1978 en woonden toen nog in Alphen aan den Rijn. Sinds 1984 in Huizen, maar gaan altijd nog naar van der Geest in Ter Aar. Dit zegt genoeg denk ik!

Anoniem
01/12/2014
8

Van der geest is een heel aangename en prettige dealer. Front office medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en de monteurs erg prettig Dus vandaar een du\ikke duim voor deze dealer

Anoniem
01/12/2014
10

Goede service en het gevoel dat je als klant word behandeld.

Anoniem
01/12/2014
9

Prima service en kwaliteit

Pom Blaauw (Alphen aan den Rijn)
27/10/2014
8

Bij vorige beurt ging het niet helemaal goed

Anoniem
22/10/2014
9

Vriendelijk en netjes geholpen. Alles is uitgelegd waarom dit nodig was

J. Veefkind (Leiden)
22/10/2014
9

Gemoedelijk, zakelijk en betrouwbaar.

Anoniem
21/10/2014
9

service klantvriendelijk

Anoniem
21/10/2014
8

Goede service, vriendelijk personeel

Dhr. B. van Ommen (Capelle aan den IJssel)
21/10/2014
9

Goede ervaringen

Anoniem
20/10/2014
9

Was gewoon goed

Anoniem
20/10/2014
8

goede servise

Anoniem
16/10/2014
9

Komt afspraken na,en de werkplaats en receptie zien er altijd netjes uit.

Anoniem
13/10/2014
8

Een 8 is een goed cijfer. Bij een 10 is er geen uitdaging meer.

henk van Bostelen (Alphen aan de rijn)
09/10/2014
9

betrouwbaar snelle hulp vriendelijk persoonlijk

Anoniem
08/10/2014
10

Het gewoon een super garage

Joke de Jong (Ter Aar)
08/10/2014
10

Goede service, niet duur.

Miutai Kun (Alphen aan den Rijn)
08/10/2014
9

vertrouwen

Leen B. Noort (Zoetermeer)
07/10/2014
10

Vriendelijk, alles volgens afspraak en ze nemen de tijd voor je.

Guido Lemstra (Alphen aan den Rijn)
01/10/2014
10

Persoonlijke behandeling. Service en flexibiliteit staan hoog in het vaandel.

Ann Hoefnagel
30/09/2014
10

Vriendelijke en persoonlijke benadering.
Juist die kwaliteiten maken dat ik Toyota blijf rijden....

Anoniem
23/09/2014
9

Klant is geen nummer. Vakkennis, inlevingsvermogen.

Hans van der Pluijm (Ter Aar)
23/09/2014
8

Altijd beschikbaar goede service en vakmanschap

A. de Vries (Alphen a/d Rijn)
19/09/2014
9

Komt er al 34 jaar naar tevredenheid

Anoniem
19/09/2014
9

Klant vriendelijk, service gericht, staan altijd klaar

Anoniem
19/09/2014
9

deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Anoniem
19/09/2014
8

prima personeel, vriendelijk en correct

Anoniem
19/09/2014
9

ik wordt altijd op een plezierige manier geholpen, meestal heel vlot, en vragen/klachten worden serieus genomen

Chris Boer (Alphen aan den Rijn)
19/09/2014
9

klantvriendelijk en betrokken

de heer Tjeerd IJtsma (Zevenhoven)
19/09/2014
8

klantvriendelijk en ook bereid om na werkplaatstijd service te verlenen

Dhr. van Wijngaarden (Leiderdorp)
19/09/2014
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Door ziekte in gezin kon ik de auto niet wegbrengen voor APK en kleine beurt. Bedrijf dacht mee en ik heb kosteloos een leenauto verstrekt gekregen.

Weslie Hoogervorst (Ter Aar)
19/09/2014
8

Goede, snelle service. Niet netjes om een factuur te sturen als je zelf een fout maakt over een vervangende auto. Vervolgens is deze wel gecrediteerd.

Anoniem
09/09/2014
10

Ben er al jaren vind het een top garage! Zeer klantvriendelijke en heel duidelijk in de afspraken en de gevolgen. Fijn personeel.

Anoniem
03/09/2014
8

Prima service

Anoniem
03/09/2014
10

Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit

Erwin Mollers (Leimuiden)
03/09/2014
10

Klantgericht, topservice en vriendelijk personeel.

Ton van Tol (Weteringbrug)
03/09/2014
10

Goede service,goed personeel en een goede werkgever

Anoniem
01/09/2014
9

Als klant wordt je vriendelijk en met respect behandeld door zowel receptie als werkplaats.
Afspraken worden goed nagekomen, duidelijke uitleg en onderhoud door vakbekwame mensen.

Jacquelien Kamphuis (Ter Aar)
01/09/2014
10

directe service

Richard Mank (Ter-Aar (Nieuwkoop))
27/08/2014
10

Goede service, Altijd vriendelijk, duidelijk in communicatie qua reparatie''s en kosten.

R.J.M. van Velzen (Ter Aar)
27/08/2014
10

Zeer goede service, uiterst klantvriendelijk en behulpzaam met het zoeken naar alternatieven.

C.P. de Jong (Koudekerk aan den Rijn)
26/08/2014
10

Uiterst klantvriendelijk, kent zijn klanten bij naam.
Weet welke auto hij rijdt en denkt altijd mee.
Professioneel bedrijf met bekwame monteurs en overige medewerkers

Anoniem
25/08/2014
10

Vriendelijk klant gericht en goede service

Anoniem
21/08/2014
8

Zijn vriendelijk en geven mij het gevoel dat ik fair wordt behandeld.

Anoniem
20/08/2014
8

Tevreden!

A H J Tetenburg/Kamerbeek ('sGravenhage)
19/08/2014
9

Goede service

Anoniem
19/08/2014
8

goede service vriendelijk personeel

P. Verweij (Alphen aan den Rijn)
18/08/2014
9

goede service, afspraak is afspraak en de klant is werkelijk nog koning.

Pieter Visser (Nieuwkoop)
07/08/2014
10

nette en schone garage vriendelijkheid van alle medewerkers en vakmanschap

Van der
05/08/2014
9

De uitstekende service, de vriendelijke mensen en natuurlijk de goede kwaliteit van het werk en de auto's.

Anoniem
30/07/2014
10

Zeer ter zake kundig, klein schalig. Je voelt je een gewaardeerde klant.

Anoniem
23/07/2014
9

Goede service en vriendelijk geholpen

Anoniem
23/07/2014
9

Ik ben zeer tevreden , ben echt klant en word altijd correct geholpen

T.M.D De Lange-Maas
17/07/2014
9

gewoon goede service duidelijk en helder
klant vriendelijk.
ze gaan erg ver in de service.
je hoeft nooit lang te wachten voor je geholpen word.
prima reparaties

Mw. M. P. Visser (Ter Aar)
16/07/2014
10

Deskundige mensen, vriendelijk en behulpzaam. Zeer klantgericht. Uiteraard belangrijk: ben ook zeer tevreden met mijn Toyota Yaris Hybrid.

Anoniem
10/07/2014
10

De professionaliteit van de garagehouder en zijn medewerkers is naar volle tevredenheid. Ook persoonlijk geven zij blijk van hun betrokkenheid voor het goede onderhoud van de auto en zijn bestuurder.

Anoniem
10/07/2014
10

Omdat ik heel tevreden ben met deze dealer

Rik Hofman (Ter Aar)
10/07/2014
10

uitstekende dealer, betrouwbaar merk, vriendelijke service, goede inruilprijs bij aankoop nieuwe auto

Anoniem
09/07/2014
10

betrouwbaar, klantvriendelijk en behulpzaam

Rob Clemens (Voorburg)
09/07/2014
9

Goede en prettige service

Anoniem
08/07/2014
10

Heel tevreden met de kundigheid en persoonlijke aandacht. We hebben mijn broer de garage ook aanbevolen en die heeft daar ook een auto gekocht.

Anoniem
08/07/2014
8

Goede service
Aardige en hulpvaardige mensen
Snelle planning en uitvoering
Altijd handig die leenfiets
ik werd meteen gebeld toen de inbouw klaar was.

e. van doorn (spijkenisse)
08/07/2014
10

een 10 omdat je er heel vriendelijk en goed behandeld wordt en altijd een prima advies krijgt op al je vragen.
daarom zou ik dit bedrijf aanraden bij een ieder die toyota rijdt.

S.jellema (Nieuwkoop)
08/07/2014
8

.bij plotseling bezoek direct geholpen.ev vriendelijke medewerkers.

W. Davelaar (Aarlandereen)
08/07/2014
10

Klantvriendelijk en service gericht.

A Minderhoud (Amsterdam)
07/07/2014
6

Het probleem kon niet worden opgelost, maar dit had ook met Toyota NL te maken.

Anoniem
26/06/2014
8

Toyotadealer van der Geest is een vriendelijke en correcte autodealer. Ik zou hen aanraden bij familie en vrienden.

Anoniem
26/06/2014
9

eerlijk en betrouwbaar zonder poespas

Arie van Haastregt (Alphen aan den Rijn)
26/06/2014
10

Tot in de puntjes is alles naar tevredenheid afgehandeld en de chef van de werkplaats liet de vervangen onderdelen zien
en de heer van de Geest hielp mij de fiets weer achterop zetten en zei dat ik voor het kleinste dingetje voor wat dan ook
zo binnen kan rijden en direct geholpen zal worden.

Henk Heijthuijsen (Alphen aan den Rijn)
26/06/2014
8

Het merk Toyota staat voor kwaliteit, maar behalve een goede auto heb je ook een goede garage nodig. Toyota Van de Geest voldoet hier ruimschoots aan. Het is prettig zaken doen met deze garag.

kitty spekman (nieuwveen)
26/06/2014
9

klant vriendelijk, behulpzaam en goede service

Anoniem
13/06/2014
8

Goede service, prettig contact, deskundig in hun vak.

Anoniem
12/06/2014
10

Ze staan altijd voor je klaar als je een probleem met je auto heb.
Ze zijn klantvriendelijk en hulpvaardig.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.